Afla mai multe despre noi

Orto Performance s-a lansat in 2004 sub numele de Johnny Dental, fiind primul laborator dedicat ortodontiei. Calitatea si maiestria in fiecare aparat realizat sunt inca de la inceput principala noastra prioritate.

De peste 12 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente prin diversificarea produselor noastre, executand orice tip de aparat ortodontic imaginat de medicii colaboratori, contribuind astfel la rezolvarea cu succes a afectiunilor pacientilor.

Spectaculos, elementul definitor al politicii noastre se contureaza in jurul conceptului de inovatie – aparatele ortodontice purtand amprenta Orto Performance – intr-o continua evolutie, nou si imprevizibil, dar nu intodeauna clasic.

In laboratorul de tehnica dentara Orto Performance ne dedicam exclusiv serviciilor ortodontice, din dorinta de a sustine partenerii nostri cu aparate ortodontice performante si la cele mai inalte standarde de calitate. In prezent realizam cu succes mai mult de 70 de de tipuri de aparate ortodontice . Incepand cu anul 2004 ne-am focusat pe dezvoltarea si realizarea de aparate ortodontice de calitate superioara pentru copii si adulti.  Angajamentul nostru neobosit pentru realizarea unor aparate de prima calitate ne diferentiaza net de alte laboratoare de tehnica dentara.

Angajamente

Din anul 2004, angajamentul asumat si politica de a face performanta in domeniul aparatelor ortodontice de top ne diferentiaza net de alte laboratoare din domeniu.

Parteneriate

Echipa Orto Performance, prin colaborarea stransa cu partenerii sai, este angajata in cercetarea, dezvoltarea si identificarea continua a unor modalitati de ultima generatie pentru a imbunatati tratamentul ortodontic.
l

Garantie

Ne angajam sa refacem orice produs care nu satisface dorintele dumneavoastra.

Viziune

Vrem sa fim in topul firmelor internationale din domeniu. Sa faci performanta inseamna sa te dezvolti. Ca sa te dezvolti trebuie sa fii intr-o continua schimbare, schimbarea previne monotonia care este plictisitoare si trista. Noi vrem o stare de mulțumire sufletească intensă și deplină pe care sa o impartasim si cu colaboratorii nostri prin performanta produselor noastre.

Misiune

Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a ajuta medicii colaboratori astfel incat, in cabinet, aparatele noastre sa nu aiba nevoie de niciun fel de ajustari, iar timpul de aplicare a aparatului sa fie redus.

Valori

  • Orto Performance si-a dublat recent numarul de angajati cu oameni pasionati de tot ce fac, deoarece credem in oameni si in pasiunile lor.
  • Suntem prezenti la evenimente de specialitate, pentru ca pretuim noutatile.
  • Folosim doar materiale de calitate in produsele noastre, de la branduri partenere recunoscute 0 SCHEU, LEONE,VERTEX, ADENTA si altii.
  • Oferim consultanta colaboratorilor nostrii pentru a-i ajuta in activitatea lor.
  • Ne instruim continuu in ultimele tehnici si tehnologii din domeniu.

Daca doriti sa deveniti parteneri cu echipa Orto Performance, ne puteti contacta telefonic de Luni pana Vineri intre orele 08-20 la numerele telefon:

0757072682 sau 0264444423